Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019


Design Lab festival 2013 στην «Τεχνόπολις»

 

Για Τρίτη συνεχή χρονιά, το μεγαλύτερο design festival στην Ελλάδα, το design lab festival, σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας επανέρχεται με όλες τις εκφάνσεις του σύγχρονου  design (αρχιτεκτονικό, industrial, graphic, product & fashion design). Το εκθεσιακό τμήμα του design lab festival θα παρουσιάσει όλες τις νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.
 
Μεταξύ άλλων θα γίνει παρουσίαση διαγωνισμού industrial design με έπιπλα και αντικείμενα εξωτερικού χώρου, workshop εφαρμογής αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών υλικών, προτάσεις οικονομικής ανακαίνισης και ανανέωσης χώρων από επιλεγμένα μελετητικά γραφεία, έκθεση και bazaar fashion design, παρουσίαση έργων αρχιτεκτονικής και επιμορφωτικές ημερίδες για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια.
 
Το design lab festival θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από τις 25 Μαΐου 2013 έως τις 27 Μαΐου 2013, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. Το ωράρια λειτουργίας για το Σάββατο και την Κυριακή , 25 και 26, θα είναι 11:00- 22:00 και για τη Δευτέρα 27 Μαΐου 16:00-22:00.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο http://www.designlabshow.gr
Your rating: None Average: 4.7 (3 votes)