Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020


Οι Ιερόδουλες και η διαπομπευόμενη Δημόσια Υγεία

 

Η πορνεία (συνουσία με χρηματικό αντάλλαγμα) θεωρείται σαν το “αρχαιότερο επάγγελμα” που ασκείται από τις ιερόδουλες ή πόρνες (πουτάνες) μέσα στα πορνεία, τους αποκαλούμενους “οίκους ανοχής”, επειδή η φαρισαϊκή κοινωνία μας θέλει να δείχνει πως ανέχεται (σαν αναγκαίο κακό) τα πορνεία (χαμαιτυπεία, μπουρδέλα) και δεν τα επιδοκιμάζει.

 
Οι οίκοι ανοχής, λειτουργούν με άδεια, είναι νόμιμοι (όταν έχουν την άδεια που χορηγεί η δημοτική αρχή της περιοχής, όπου βρίσκονται, μετά από γνώμη “ειδικής επιτροπής”) και φορολογούνται σαν επιχειρήσεις.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον νόμο 2734/1999, οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής εφοδιάζονται με προσωπική άδεια διετούς ισχύος και έχουν την υποχρέωση να εξετάζονται κάθε δεκαπενθήμερο από γιατρούς για ν’ αποφεύγεται η μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων (ή Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων).
 
Έγραψα τα παραπάνω σαν εισαγωγή στο κυρίως θέμα που είναι η διαπόμπευση, ο εξευτελισμός, η άδικη καταδίωξη και η τελική φυσική εξόντωση των αδύναμων γυναικών (νέων στην πλειονότητά τους και τοξικομανών), που είχαν την ατυχία ν’ ασκούν νόμιμα ή παράνομα, εθελούσια ή ακούσια, το “αρχαιότερο επάγγελμα” για να επιβιώσουν.
 
Με το πρόσχημα της προστασίας της “δημόσιας υγείας”, οι ανεύθυνοι εξουσιαστές, παρανομώντας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες των ιερόδουλων, τις οποίες θεώρησαν σαν υπεύθυνες μετάδοσης της επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας (του ιού HIV), μεταθέτοντας στους αδύναμους ώμους των άρρωστων αυτών γυναικών τις δικές τους παραλείψεις, την ανικανότητα και την αδιαφορία (την εγκληματική αμέλειά τους).
 
Αρχικά μεταδόθηκε η έγχρωμη φωτογραφία (ανφάς και προφίλ) και τα στοιχεία μιας κατάξανθης θλιμμένης νεαρής Ρωσίδας, 21 ετών, και, μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκαν δεύτερη και τρίτη πόρνες (η τελευταία βουλγαρικής καταγωγής) θετικές στον παραπάνω ιό, εμφάνισαν στους τηλεοπτικούς δέκτες τις ολόσωμες φωτογραφίες και άλλων άρρωστων γυναικών, με τα πλήρη στοιχεία τους.
 
Αυτές οι γυναίκες, παρά τη νεαρή ηλικία τους, έμοιαζαν με ανθρώπινα ράκη και, σύμφωνα με την αστυνομία και τους αρμόδιους, έπρεπε να στιγματιστούν ανεξίτηλα και να διαπομπευθούν, προκειμένου να προστατευτούν οι πολυπληθείς “πελάτες” τους.
 
Ο διασυρμός αυτός συνειρμικά παραπέμπει στους καταδικασμένους της αρχαίας Ρώμης, τους οποίους (αναπολόγητους και ανήμπορους ν’ αντιδράσουν) έριχναν οι αιμοβόροι δυνάστες τους τροφή στα πεινασμένα θηρία για να τους κατασπαράξουν.
 
Ζήσαμε το ίδιο δράμα και τη φρίκη, σα να βρισκόμαστε στη αρχαία Ρώμη της παρακμής, μέσα στην αρένα του θανάτου.
 
Απορήσαμε με τους άθλιους της εξουσίας, οι οποίοι χωρίς αιδώ, χωρίς οίκτο, χωρίς συναίσθημα, χωρίς τύψεις, χωρίς ανθρωπιά, έχοντας εξασφαλισμένη την ατιμωρησία (ποιος τιμωρεί τους κριτές που παρανομούν και τους σύγχρονους κατήδες;) διέσυραν παγκοσμίως τα κοινωνικά θύματα, τις ανυπεράσπιστες γυναίκες, νεαρές, άρρωστες και κακοποιημένες, και μαζί με αυτές διέσυραν ολόκληρο τον ανυπεράσπιστο λαό μας (που “παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ομοιώθη αυτοίς”), ο οποίος φάνηκε με την απάθειά του σα να επιδοκιμάζει αυτές τις φρικτές μεθόδους εξευτελισμού ανήμπορων ανθρώπινων πλασμάτων. Για χάρη της δημόσιας υγείας.
 
Οι ταλαίπωρες αυτές γυναίκες εντοπίστηκαν από μέλη κλιμακίου του Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αμερικής και στο Μεταξουργείο για τον περιορισμό της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.
 
Αντί να τύχουν άμεσης περίθαλψης, αποτελεσματικής ανθρώπινης πλαισίωσης και αγάπης, χρησιμοποιήθηκαν παράνομα οι άρρωστες για να φανεί πως οι αστυνομικοί, γιατροί, εισαγγελείς και οι άλλοι δημόσιοι “υπηρέτες” και “λειτουργοί” εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, για τα οποία μισθοδοτούνται από τα δανεικά των τοκογλύφων και από τους αβάσταχτους φόρους που αποσπούν από εμάς.
 
Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν και κακοποιήθηκαν οι ταλαίπωρες γυναίκες για να δείξουν οι εξουσιαστές πως αγρυπνούν τάχα και προστατεύουν την κοινωνία από τις λοιμώδεις νόσους. Συνεπώς, πρέπει να εκλεγούν πάλι για να συνεχίσουν το θεάρεστο και κοινωφελές έργο τους, καταδιώκοντας και εξοντώνοντας τους αδύνατους και τους ασθενείς αντί να τους περιθάλπουν.
 
Το ΚΕΕΛΠΝΟ κάλεσε όσους συνευρέθηκαν, με “απροφύλακτες επαφές” (τι ωραία φράση!), με τις άρρωστες γυναίκες να υποβληθούν εσπευσμένα σε εξετάσεις και, παράλληλα, γνωστοποίησε πως διενεργεί ελέγχους σε οίκους ανοχής, σε υπαίθριους χώρους σε εκδιδόμενα άτομα και σε καταλύματα μεταναστών (κατόπιν εορτής) καθώς και στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.
 
Εν τω μεταξύ, η άρρωστη (“οροθετική”) 21χρονη ρωσίδα ιερόδουλος “κρίθηκε” προφυλακιστέα, μετά την “απολογία” και τον στιγματισμό της, επειδή (αντί για φαρμακευτική αγωγή, ζεστασιά και την περίθαλψη αγάπης) κατηγορήθηκε για το κακούργημα της “βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης” σε βάρος των εκλεκτών πελατών της.
 
Την εξαπέστειλε ο 13ος ανακριτής στην αποθήκη ψυχών, στη φυλακή των υποδίκων, που έχει μετονομαστεί για να καλυφτούν οι επικοινωνιακές ανάγκες σε κατάστημα κράτησης ή, πιο φαρισαϊκά και ανόητα, σε σωφρονιστήριο. Το έιτζ μπορεί να μην θεραπεύεται, αλλά δεν εμποδίζει κάποιους εξουσιαστές να το σωφρονίζουν.
 
Βλέπετε πως όταν θέλει η εξουσία να καταδιώξει και να εξοντώσει, πάντοτε βρίσκει δικαιολογία για τις καταχρήσεις της, αντλώντας από τον ωκεανό των ποινικών διατάξεων.
 
Αυτός, που “έκρινε” αυθαίρετα, ανήθικα και παράνομα, πως έπρεπε η νεαρή (εκτός από την ανθρώπινη αξιοπρέπειά της που, με το άρθρο 2 § 1 του Συντάγματος, αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας) να χάσει (πέραν της υγείας και) την ελευθερία της, δεν άκουσε πως η ατυχής και ασθενής νεαρή δεν γνώριζε την ασθένειά της και υπήρξε θύμα εκμετάλλευσης (όπως χιλιάδες γυναικών που έγιναν εμπόρευμα των δουλεμπόρων με τα εκατομμύρια και την ισχύ που δύσκολα τους βλέπει η αστυνομία).
 
Όμως, δεν είναι ο μόνος που κρίνει, κατακρίνει και αυθαιρετώντας φυλακίζει. Είναι ένας από την πλειοψηφία που δεν ακούει στη χώρα μας τις κραυγές και τις εκκλήσεις, τις παρακλήσεις και τις ικεσίες των αδύνατων και των αληθινών θυμάτων. Και το χειρότερο, δεν σέβεται την κείμενη νομοθεσία και τις αρχές του ανθρωπισμού και του πολιτισμού, τις οποίες υπηρετεί ο γραπτός νόμος που τείνει να καταντήσει “γράμμα κενό”.
 
Ποιος διαθέτει την ανδρεία να υπερασπιστεί τους νόμους, την ηθική και το δίκαιο; Ελάχιστοι.
 
Οι περισσότεροι φυλακίζουν, αδικούν, εξοντώνουν, καταδικάζουν με συνοπτικές διαδικασίες, διαπράττουν το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και, στο τέλος, διοικούν ανεξάρτητες αρχές ή τίθενται επί κεφαλής ψηφοδελτίων για να συμπληρώσουν τις προσφορές τους.
 
Και σα να μην έφταναν αυτά, εμφανίζονται και οπαδοί τους που επαναλαμβάνουν μονότονα την εμπιστοσύνη τους στην “ελληνική δικαιοσύνη”, εκ της οποίας εκπήγασε και ο πρώτος στη σειρά υποψήφιος βουλευτής επικρατείας, όντας βέβαια ευόρκως ακομμάτιστος.
 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση (που πονάει κάθε πολίτη με αίσθηση της ιδιότητάς του στη χώρα μας που μαστίζεται από τη διαφθορά, την ανηθικότητα και την αναίδεια) καταδιώχθηκαν τα θύματα και προστατεύτηκαν οι θύτες.
 
Θύματα είναι οι κακοποιημένες νεαρές γυναίκες που θέλοντας να επιβιώσουν αγκαλιάστηκαν με τον ίδιο τον θάνατο.
 
Έχασαν όσα πολύτιμα προσφέρει η νεότητα, η υγεία, η ομορφιά και η εκπαίδευση σε κάθε νέα γυναίκα, μπορεί να έχασαν και τη χαρά της μητρότητας, παραδίδοντας τα σώματα και τις πονεμένες ψυχές στους “πελάτες” που πλήρωσαν για να τις χρησιμοποιήσουν.
 
Θύτες είναι οι πελάτες των ιερόδουλων.
 
Οι περισσότερες αποκτούν αυτό το επάγγελμα (το αρχαιότερο) χωρίς να ερωτηθούν από τους εμπόρους ανθρώπων και τα άλλα υποκείμενα που κυκλοφορούν ελεύθερα, επιδεικνύοντας την αλαζονεία και τον πλούτο τους, καθώς νομιμοποιούν ανεμπόδιστοι τα παράνομα έσοδά τους.
 
Θύτης είναι και η κρατική εξουσία, η οποία δεν εννοεί να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια θέσπισε. Επιμένει με παράνομες διώξεις ν’ αδικεί τις ανήμπορες και ανυπεράσπιστες γυναίκες.
 
Η προφυλάκιση των άρρωστων γυναικών (με το πρόσχημα πως εγκλημάτησαν, τελώντας τάχα το παραπάνω κακούργημα της “βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης”) μαζί με τη διαπόμπευση παραβιάζουν εκτός από τα άλλα θεμελιώδη δικαιώματα, το δικαίωμα που καθιερώθηκε με το άρθρο 48§1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το άρθρο αυτό έχει αναγνωριστεί σαν θεμελιώδες ατομικό δικαίωμα με συνταγματική ισχύ το τεκμήριο αθωότητας.
 
Σύμφωνα με το τεκμήριο αθωότητας, κάθε κατηγορούμενος, συνεπώς και οι άρρωστες γυναίκες, η 21χρονη Ρωσίδα και οι άλλες που διασύρθηκαν από τα ΜΜΕ, με ηθικό αυτουργό την αστυνομία και τους άλλους υπεύθυνους, θεωρείται αθώος μέχρι να καταδικαστεί (αν καταδικαστεί) αμετάκλητα από το αρμόδιο δικαστήριο, μετά από δίκαιη δίκη.
 
Με βάση το ίδιο τεκμήριο – θεμελιώδες ατομικό δικαίωμα, απαγορεύεται να διασύρεται ο κατηγορούμενος και τα αρμόδια για τη σύλληψη όργανα (ειδικά οι αστυνομικοί υπάλληλοι) οφείλουν να συμπεριφέρονται προς τον κατηγορούμενο που συλλαμβάνουν με ευγένεια, να σέβονται την τιμή του και να μην μεταχειρίζονται βία.
 
Με τον συστηματικό διασυρμό των άρρωστων ιερόδουλων διασύρθηκε και δεν προστατεύτηκε η δημόσια υγεία.
 
Διασύρθηκε η κοινωνία και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, επειδή ανεχτήκαμε για μια ακόμα φορά να παραβιάζονται τα πιο θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, χωρίς να εξεγερθούμε μαζικά.
 
Με τη συμπλήρωση της κακοποίησης των γυναικών αυτών δείξαμε πως λίγο ενδιαφερόμαστε για τους άλλους και μάλιστα για τους αδύνατους και τους ανυπεράσπιστους. Γι’ αυτό υπάρχει κίνδυνος να έρθει και η δική μας σειρά να υποστούμε κακοποιήσεις από τους εξουσιαστές και ίσως να μην βρεθεί κανένας να μας συμπαρασταθεί έμπρακτα και όχι με λόγια και ευχολόγια…
 
Εμμανουήλ Παπαδάκης
 

 

Your rating: None Average: 5 (29 votes)