Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020


Τα πακέτα της Ιεραποστολής έφτασαν στον προορισμό τους!

 
 
Η συγκέντρωση των προσφορών για το "Κάλεσμα αγάπης για τα παιδιά της Τανζανίας" ολοκληρώθηκε.
 
 
Οι προσφορές πακεταρίστηκαν από τις εθελόντριες και στάλθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όπου θα φύγει το κοντέινερ για τη μακρινή Τανζανία.
 
Οι προσφορές ήταν πολλές. Συγκεντρώθηκαν γάλατα, παιχνίδια, είδη ένδυσης και υπόδησης, σκεύη κουζίνας, λευκά είδη και καραμέλες.
 
 
 
b 013_0.jpg
 
 
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, άνθρωποι για τους οποίους η αγάπη δεν έχει σύνορα, δεν κάνει διακρίσεις, άνθρωποι που ακούν τις κραυγές βοήθειας άλλων ανθρώπων απ’ όσο μακριά κι αν έρχονται.
 
 
b 003.jpg   b 008nhg.jpg
 
 
 
 
Ευχαριστούμε λοιπόν όσους αθόρυβα και ανώνυμα στήριξαν την προσπάθεια αυτή και στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε και μια ομάδα υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας που έκαναν μια συλλογική προσπάθεια και συγκέντρωσαν ένα μεγάλο μέρος των προσφορών. Μάλιστα δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή μέσα από το περιοδικό «Αερόστατο» που εκδίδουν και φτάνει στους Έλληνες μετανάστες σε κάθε γωνιά της γης.
 
 
 
b 010.jpg   b 011.jpg
 
 
 
Παρακολουθώντας το έργο της Ιεραποστολής και γνωρίζοντας πια τους ανθρώπους της ξέρουμε ότι οι προσφορές θα «πιάσουν τόπο» . Μπορεί να ολοκληρώθηκε η προσπάθεια όμως οι ανάγκες είναι πολλές γι αυτό τα νομικά επίλεκτα θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ιεραποστολή και κάθε προσπάθεια άλλων φορέων προς την κατεύθυνση αυτή. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να προσφέρει μπορεί να επικοινωνεί με τα Νομικά Επίλεκτα στο τηλέφωνο 2103250181.

 

 

Νομικά Επίλεκτα

Your rating: None Average: 5 (7 votes)