Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019


Bazaar βιβλίων από το μουσείο Μπενάκη

 

Το μουσείο Μπενάκη οργανώνει bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 από Πέμπτη 4 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στις ώρες λειτουργίας του μουσείου. Θα διατεθούν 230 τίτλοι βιβλίων, εκδόσεις του μουσείου Μπενάκη, με έκπτωση 50%- 70% επί της τιμής πώλησής τους. Η διάθεση τόσο μεγάλου αριθμού τίτλων σε προσφορά γίνεται πρώτη φορά από το μουσείο. Δείτε τον κατάλογο
 
Οι θεματικές των εκδόσεων εκτείνονται από την κλασική Ελλάδα, το Βυζάντιο, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική ζωγραφική, Γλυπτική, Αρχιτεκτονική, Φωτογραφία και Ευρωπαϊκή Τέχνη.
 
Για το διήμερο 6 και 7 Απριλίου, το μουσείο έχει διοργανώσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά  από πέντε ετών και άνω, με θέμα τη ζωή στην παλιά Αθήνα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το πλούσιο υλικό δυο μουσειοσκευών που έχουν σχεδιαστεί από τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του μουσείου: «η ζωή στην παλιά Αθήνα» και «Φωτογραφίζοντας την παλιά Αθήνα, 1833-1933». Αυθεντικά αντικείμενα, αφίσες, φωτογραφίες και ήχοι, μπροστά σ’ ένα αληθινό αθηναϊκό σκηνικό, ζωντανεύουν την καθημερινότητα των παλιών Αθηναίων, τα στέκια, τη διασκέδαση, τα επαγγέλματα και τα παιχνίδια τους.
 
Ώρες λειτουργίας του μουσείου:
Πέμπτη, Κυριακή: 10:00- 18:00
Παρασκευή, Σάββατο:10:00- 22:00
 
 
 
Μαρίνα Αυγερινού

 

 

Your rating: None Average: 5 (6 votes)