Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019


Μια συναυλία για το Γιάννη!

Ένα φιλότιμο παιδί, πολύ εργατικό και αγαπητό, ταλαντούχος αθλητής και καλός φίλος, όπως λένε οι γνωστοί του, ο Γιάννης, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Γκάζι. Περνώντας απο τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, δεν είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα.

 

Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του..

 

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό "..γιατρέ μου κάνε ότι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι απο εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι.."

 

Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δύο του πόδια..

 

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου " Γ. Γεννηματάς" περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του, χαμογελάει συνέχεια και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει πρόσθετα μέλη και να μπορεί να πάει στους Παραολυμπιακούς!

 

Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν!

 

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.

 

www.star.gr

 

Μαρία Κοντογιάννη

Your rating: None Average: 5 (5 votes)