Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019


Themeetmarket, στo Γκρι Κτήριο

 

Άλλη μια τριήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 16,17 και 18 Μαρτίου στο «Γκρι Κτήριο» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, Βασιλικής 2, Παναγή Σκουζέ και Λιμπονά 2. Στο ισόγειο του κτηρίου θα συναντήσετε 45 πάγκους σχεδιαστών, συλλεκτών, καλλιτεχνών, που περιμένουν να γιορτάσουν με το κοινό το τριήμερο, με πολύ μουσική από γνωστούς Djs και μην παραλείψετε να περάσετε από το κεντρικό ταμείο, για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι που χαρίζει δώρα σε όλους. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά 12:00 – 22:00. Μεταξύ άλλων ο επισκέπτης μπορεί να βρει χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, είδη δώρων, DJ sets  και πολλά πολλά άλλα! 

 

meet_market_fevrouarios_2013_824x551_543x355$.jpg

 

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το meet market αποτελείται από μια πολυσυλλεκτική, κινητή ομάδα δημιουργών, χειροτεχνίτες, σχεδιαστές και συλλέκτες. Συγκεντρώνονται μια φορά το μήνα και διοργανώνουν ένα διήμερο event, σε διαφορετικούς κάθε φορά χώρους, εκθέτοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα τους προς πώληση. Τα event πάντα πλαισιώνονται μουσικά, από τοπικούς DJs και παραγωγούς. Σαν ιδέα ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2007 και έκτοτε η παρέα μεγαλώνει, με σήμερα. πάνω από 150 εκθέτες και 3000 επισκέπτες μηνιαίως.
 
Σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργήσει μια μηνιαία σύγχρονη αγορά στην Αθήνα, μια μεγάλη γιορτή, μέσα απ’ την οποία δίνεται η δυνατότητα προβολής και προώθησης νέων δημιουργών αλλά και διακίνησης φρέσκων ιδεών για τον επισκέπτη. Το meet market καθιερώνει μια άμεση σύνδεση μεταξύ των δημιουργών και του καταναλωτή. Παράλληλα αποτελεί μια καλλιτεχνική έκφραση στην Αθήνα. Ο κόσμος καλείται να συμμετάσχει σ’ ένα οπτικοακουστικό δρώμενο με διαδραστικές προεκτάσεις.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.themeetmarket.gr.
 
 
 
Μαρίνα Αυγερινού

 

Your rating: None Average: 5 (3 votes)