Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου 2019


Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας-Χριστουγεννιάτικο bazaar

         _____ ___ _____ (int).jpg

 

Ο  κόσμος  μας  μπορεί να  γίνει πιο ανθρώπινος μόνο μέσα από τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών...
 
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας μας καλεί και φέτος να επιβιβαστούμε στο τρένο των ευχών, με πρώτη στάση στο μετρό του συντάγματος, 6-7-8 Δεκεμβρίου και τερματικό σταθμό το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18 στον Πειραιά 17-18 Δεκεμβρίου. Ευχή όλων είναι να συνεχίσει να προσφέρει στέγη, φροντίδα, συναισθηματική υποστήριξη, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δυνατότητες σε κορίτσια με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, όπως κάνει για περισσότερα από 100 χρόνια.
 
Η γενικότερη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και τους συμπολίτες μας επηρέασε και το Χατζηκυριάκειο. Η βαρύτατη φορολογία που του επιβλήθηκε λόγω των πρόσφατων οικονομικών μέτρων σε συνδυασμό με τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας για το νεοκλασικό κτίριο, στο οποίο στεγαζόταν μέχρι τον σεισμό της Αθήνας το 1999 αλλά και τα αντικίνητρα προς τους δωρητές δημιούργησαν μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για δωρεές σε είδος (τρόφιμα, γραφική ύλη, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας, εσώρουχα κ.ά.) αλλά και για χρηματικές δωρεές. Το Χατζηκυριάκειο είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και δεν λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση. Τα έσοδά του προέρχονται από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που του κληροδότησε ο ιδρυτής Ιωάννης Χατζηκυριακός, από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με τη βοήθεια των χορηγών και εθελοντών του (εικ1,2), και από δωρεές.
 
 
z 004nnnnn.jpg
 
eeee new.jpg
 
Εικόνα 1,2 Κατασκευές εθελοντών
 
 
Ας ανταποκριθούμε όλοι λοιπόν σε αυτό το κάλεσμα κι ας συνεισφέρουμε όπως μπορούμε για τον σπουδαίο αυτό σκοπό, με το υστέρημά μας ή με την εθελοντική εργασία μας. Στο παζάρι θα βρούμε πρωτότυπες ιδέες και χειροποίητες κατασκευές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας όπως τσάντες, γούρια, ημερολόγια, διακοσμητικά είδη, αξεσουάρ, είδη ένδυσης  αλλά και φουρνιστές λιχουδιές!!
 
 
Εσείς γνωρίζετε, όμως, τί είναι το BAKE SALE; Πατήστε εδώ και θα μάθετε!
 
Η συγκέντρωση των παρασκευών θα γίνει την προηγούμενη μέρα 16.12.2011 και για πληροφορίες παρακαλούμε ν’ απευθυνθείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 32 44 849, στην κα Αυγερινού, ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@nomika-epilekta.gr
  
Νομικά Επίλεκτα
 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

l 069 new.jpg 

 

 

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος παιδικής προστασίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος.
 
Πολύς ήταν ο κόσμος που επέλεξε το bazaar για τα χριστουγεννιάτικα δώρα του. Εκεί ήταν και τα νομικά επίλεκτα πραγματοποιώντας bake sale με πρωτότυπα εδέσματα τα οποία και είχαν μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.
 
Θερμές ευχαριστίες λοιπόν στους εθελοντές που με χαρά και αγάπη παρασκεύασαν και πρόσφεραν τα εδέσματα και που παραβρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν το bazaar.
 
 
 l 061.jpg      l 059.jpg
 
 Bake Sale – Νομικά Επίλεκτα
 
 
 
Ευχόμαστε και του χρόνου να χουμε περισσότερες συμμετοχές ώστε να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο στο σπουδαίο έργο που πραγματοποιεί το ίδρυμα.
 
Στο link που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις συνταγές του bake-sale συγκεντρωμένες:
 

Νομικά Επίλεκτα

 

 

Your rating: None Average: 4.8 (26 votes)