Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019


1η έκθεση χειροποίητου ‘handmade dreams’

H ομάδα ‘handmade dreams, στόχο έχει να φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο, είτε ως δημιουργοί είτε ως αγοραστικό κοινό, μετατρέποντας την ατομική δημιουργικότητα σε συντονισμένη προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών τους. Έτσι λοιπόν συγκεντρώθηκαν επιλεκτικά, εμπνευσμένοι δημιουργοί, με μια ποικιλία προϊόντων, που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη. Το σημαντικότερο είναι ότι η ‘handmade dreams’, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς και την ευκαιρία να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό.

 

1.JPG 

3.JPG

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων, 16-18 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίες για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα είναι 17:00-00:00 ενώ το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 12:00- 00:00.

 

4.JPG

 

Παράλληλα με την έκθεση χειροποίητου, στις ίδιες ημερομηνίες διοργανώνεται στην Τεχνόπολις και η έκθεση «ΕΚΠΛΗΞΗ ΙV» [Νομικά Επίλεκτα- "Έκπληξη IV" στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων]για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα συνδυάσετε και τα δύο!

 

 

Μαρίνα Αυγερινού

 

Your rating: None Average: 5 (5 votes)