Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019


3D τέχνη του δρόμου μέσα στο σπίτι;

Γιατί όχι; Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο [Νομικά Επίλεκτα - 3D τέχνη του δρόμου], υπάρχουν πολλοί σύγχρονοι καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν τον δρόμο ως καμβά για να απεικονίσουν τις απίστευτες τρισδιάστατες σκηνές τους. Τι πιο θεαματικό και εντυπωσιακό συνάμα, από την προσαρμογή της 3D τέχνης στις ανάγκες διακόσμησης μιας κατοικίας ; Ποιός θα έμενε ασυγκίνητος στη θέα δυο κροκοδείλων στο σαλόνι ή στην οπτική ψευδαίσθηση του γκρεμισμένου δαπέδου ;

 

homeart2.jpg 

 

Τα παραπάνω παραδείγματα τα βρήκαμε στο freshome.com κι είναι η πρώτη φορά που συναντάμε 3D τέχνη σε πραγματικά σπίτια. Η ιδέα είναι πολύ εντυπωσιακή και θεωρήσαμε καλό να τη μοιραστούμε μαζί σας.

 

Η τρισδιάστατη τέχνη μέσα στο σπίτι θα μπορούσε να είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση. Δίνει τεράστια δυνατότητα επιλογών. Εκτός από απίστευτες σκηνές όπως αυτές που περιγράψαμε, φανταστείτε για παράδειγμα μια τρισδιάστατη βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία, ακόμα κι έναν μικρό χώρο που με την χρήση της τρίτης διάστασης θα δείξει τεράστιος. Αφήστε μόνο τη φαντασία σας να τρέξει σε δημιουργικούς δρόμους μέχρι να καταλήξει στην εκ νέου ανακάλυψη του χώρου σας!

 

Μαρίνα Αυγερινού

Συντηρήτρια αρχαιοτήτων κι έργων τέχνης

 

 

 

 

 

Your rating: None Average: 5 (4 votes)