Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου 2019


Ψάχνετε ταξί, καλέστε ένα Taxibeat

 

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε ταξί μέσα στη νύχτα και να μη βρίσκετε με τίποτα;

 

Να παίρνετε σε ραδιοταξί και να μην υπάρχει στην περιοχή σας;

 

Ή να βρείτε και να μη μείνετε ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του οδηγού;

 
 
Το Taxibeat ήρθε για να λύσει όλα μας τα προβλήματα με το πάτημα ενός κουμπιού!
 
 
Πρόκειται για μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται ήδη από τον Ιούνιο του 2011 και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα σε όλα τα Smartphone αλλά και στον υπολογιστή σας, εντελώς δωρεάν!
 
Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ιδέα άκρως Ελληνική, καθώς αφορμή για να "γεννηθεί" η νέα αυτή υπηρεσία ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Μία παρέα έψαχνε ένα βράδυ απεγνωσμένα για ταξί κάπου στα Βόρεια προάστια χωρίς αποτέλεσμα. Ήξεραν πως κάπου κοντά τους σίγουρα θα υπήρχαν ταξί, αλλά δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τα ειδοποιήσουν. Έτσι η μία σκέψη έφερε την άλλη, και η ιδέα δεν άργησε να υλοποιηθεί.
 
Μέσα σε ελάχιστους μήνες η εφαρμογή έχει επεκταθεί με απόλυτη επιτυχία στο Ρίο ντε Τζανέϊρο και το Βουκουρέστι.. και έπεται συνέχεια..
 
Τι την κάνει όμως τόσο ξεχωριστή;
 
Τα θετικά της εφαρμογής είναι πάρα πολλά!
 
 
Με το πάτημα ενός κουμπιού εμφανίζεται στην οθόνη σας μια λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς που βρίσκονται σε ακτίνα 2-3 χιλιομέτρων από εσάς.
 
 
 
 
 
                    e1.PNG
 
 
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον οδηγό ανάλογα με την απόσταση που είναι από εσάς, το αυτοκίνητό του, ή τις ανέσεις που παρέχει...
 
                   e2.PNG 
 
 
Επίσης μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία που έχει πάρει ο κάθε οδηγός από προηγούμενους πελάτες του, με τους καλύτερους να έχουν μέχρι και 5 αστέρια! Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή από μόνη της προτρέπει τους πελάτες να βαθμολογούν τους οδηγούς με σκοπό την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά τους και κατ’ επέκταση την “επιβράβευση” των καλύτερων οδηγών με περισσότερες κούρσες.
 
 
                   e3.PNG
 
 
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν τόσο προς εγκατάσταση όσο και προς χρήση, καθώς ο επιβάτης πληρώνει μόνο το αντίτιμο της διαδρομής.
 
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να καλέσετε το ταξί μέσω Smartphone...
 
 
Στο παρακάτω link μπορείτε να καλέσετε ένα Taxibeat άμεσα και γρήγορα στον υπολογιστή σας χωρίς εγγραφή!
 
 
Από προσωπική μου εμπειρία, έχω να παρατηρήσω πως οι οδηγοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ευγενέστατοι και άριστοι επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους και σε πάνε στον προορισμό σου άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια!
 
Το γεγονός ότι έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα προσωπικά στοιχεία του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου που θα μας μεταφέρει, προσδίδει στις μετακινήσεις μας τη σιγουριά και την ασφάλεια που λείπουν από την εποχή μας.
 
Το βρήκαμε, το χρησιμοποιήσαμε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!..
 
 
Μαρία Κοντογιάννη

 

 

 

 

Your rating: None Average: 4.7 (12 votes)