Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019


Τί να κάνω τη Votka;

 

Έφτιαξα την Chocolate Vodka και το “γιόρτασα” με την ωραιότερη  παρέα.

 
 
Το άλλο πρωί με βρήκε να ψάχνω για άλλη μια φορά στο Ask [Νομικά Επίλεκτα: “Τί είναι το Ask;”] για να βρω κάποια χρήση για την Vodka που αποθήκευσα, την ποσότητα που ζητάει η συνταγή να αφαιρέσουμε ΠΡΙΝ εφαρμόσουμε κάποια από της τρεις τεχνικές για την εκτέλεσή της.
 
 
Δεν είχα άδειο μπουκάλι, το μόνο εύκαιρο δοχείο να κλείνει ερμητικά ήταν ένα Tupper.
 
 
Τη στιγμή που το διαπίστωσα, ήμουν μεταξύ να χύσω το υγρό στον νεροχύτη, για να μη λερώσω το δοχείο, ή να το πιω.
 
 
Ένιωσα μια απέχθεια καθώς σφράγισα το καπάκι να φύγει  ο αέρας, γιατί ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να “γυρίσω” το περιεχόμενο σε κάποιο ποτήρι και να το “σερβίρω”.
 
 
 
 
 
 
 
 
             Absolut-Vodka.jpg
 
 
5 ΝEW USES FOR VODKA ήταν ο τίτλος του λινκ, που αμέσως κίνησε την προσοχή μου.
 
Σας παραθέτω τα ευρήματά μου… που τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα, ίσως και εσείς!
 
 
 
 
5 ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ VODKA
 
 
  
             vodka-uses-msnk.JPG 
 
 
 
1- Για να αφαιρέσουμε ΚΟΛΛΑ, ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΙΜΩΝ, STICKERS  κτλ… βρέχουμε ένα απορροφητικό χαρτί ή πανί  με Vodka μουσκεύουμε την επιφάνεια, περιμένουμε ένα λεπτό και αφαιρούμε.
 
2- Επιφάνειες από ΧΡΩΜΙΟ, ΓΥΑΛΙ η ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ θα λάμψουν εκθαμβωτικά, αρκεί να βρέξετε ένα μαλακό πανί με Vodka και να τα τρίψετε.
 
3- Για να “δροσίσετε” την ατμόσφαιρα του δωματίου… σε ένα δοχείο σπρέι, βάζετε ένα μέρος νερό και ένα μέρος Vodka και ψεκάζετε τον “αέρα” του δωματίου με το διάλυμα. Περιέργως, το δωμάτιο ΔΕΝ θα μυρίζει “ποτό”.
 
4- Για να “ζήσουν” περισσότερο τα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ μέσα στο βάζο, ρίξτε λίγες σταγόνες Vodka μέσα στο νερό, κάθε φορά που το αλλάζετε.
 
5- Για να μην έχει το ΜΠΑΝΙΟ σας σημάδια μούχλας, λόγω υγρασίας, ψεκάζετε όλες τις επιφάνειες καθώς και την κουρτίνα με Vodka.
 
 
            insecticide.png 
 
 
ΠΗΓΗ
5 New Uses For Vodka
 
 
Angie Bournas
 
 

 

Your rating: None Average: 5 (11 votes)