Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019


Ανοιχτή συζήτηση-Χωρίς θέμα

 

Τα Νομικά-Επίλεκτα συμπληρώνουν ένα χρόνο ζωής μαζί σας.

 

 
Ξεκίνησαν σαν προσπάθεια επικοινωνίας και βήμα ανταλλαγής απόψεων.
 
 
Η ανταπόκρισή σας ήταν ενθαρρυντική για να συνεχίσουμε στο ίδιο και σε καλύτερο επίπεδο, με σταδιακή ποιοτική αναβάθμιση.
 
 
Ήταν ενθαρρυντική η συμμετοχή πολλών με αρθρογραφίες, ενημερώσεις, συμμετοχή στις προσπάθειες ενίσχυσης όσων έχουν την ανάγκη μας, όπως είναι τα παιδιά, οι ασθενείς, οι φυλακισμένοι και άλλοι (που από τη δική μας υλική ή /και ηθική συμπαράσταση γεύονται τη χαρά της αλληλεγγύης, της στοργής και της ανθρωπιάς).
 
Καθώς προχωράμε στον δεύτερο χρόνο ζωής της προσπάθειάς μας, μέσα από τα Νομικά-Επίλεκτα, δεν θα προτείνουμε νέα συζήτηση, αλλά ζητάμε μια ανοιχτή επικοινωνία (χωρίς θέμα) για να πείτε τη γνώμη σας για ό τι σας απασχολεί, για την πολιτική, την κοινωνική και την οικονομική κατάσταση, για τις εκλογές, την ανεργία, τους προβληματισμούς γενικά και για όσα βιώνουμε κυρίως τον τελευταίο χρόνο καθώς και τη γνώμη σας για τα Νομικά-Επίλεκτα ελεύθερα.
 
Αυτή η ανοιχτή επικοινωνία με τη διατύπωση γνώμης θα μας ωφελήσει, θα μας κάνει ίσως πιο συνειδητοποιημένους και, γιατί όχι, σοφότερους.
 
Νομικά Επίλεκτα
 

 

Your rating: None Average: 5 (23 votes)
Σχόλια αναγνωστών: